De Creator's Club

met Sripatum University, Thailand

Animatie, Kunst, grafische kaart

Sripatum University (SPU) werd opgericht in 1970 en is een van de oudste en meest prestigieuze particuliere universiteiten van Thailand. In zowel 2017 als 2018 was de universiteit de beste particuliere universiteit van Thailand in UniRank (University Ranking). De faculteiten van SPU bestrijken een breed scala aan creatieve gebieden, zoals digitale media, digitale kunst, grafisch ontwerp, computeranimatie en visuele effecten of interactief ontwerp en games.
 
In samenwerking met ConceptD creëerde SPU de digitale DClub. Dit gesimuleerde bedrijf helpt studenten zich voor te bereiden op het werkveld terwijl ze studeren. Studenten hebben de mogelijkheid om met echte klanten te werken, in teams te werken en werkervaring op te doen in hun vakgebied.
 
Met behulp van hoogwaardige ConceptD apparaten zoals de ConceptD 5, die over krachtige Intel® Core™-processoren en NVIDIA® GeForce RTX™ grafische kaarten beschikt, creëert DClub een effectieve leeromgeving. Die stelt de studerende creators in staat waardevolle ervaring op te doen voordat ze de arbeidsmarkt opgaan.

Gebruikte producten

Conceptd Partnerships SPU AGW Source

ConceptD 5

Met de ConceptD 5 geef je al je creaties professionele precisie dankzij het PANTONE® Validated 4K-scherm, een kleurnauwkeurigheid van Delta E <2, 100% Adobe® RGB-kleurengamma, de krachtige 9e generatie Intel® Core™ i7 processor en tot de NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 grafische kaart.

Meer informatie

Gebruikte software

  • Conceptd Partnerships Ntust AGW Source
  • Conceptd Partnerships SPU AGW Source
  • Conceptd Partnerships SPU AGW Source
  • Conceptd Partnerships SPU AGW Source
  • Conceptd Partnerships SPU AGW Source
  • Conceptd Partnerships Wwu AGW Source