Klassiekers creëren

met Soyuzmultfilm, Rusland

Animatie, Kunst, grafische kaart

Soyuzmultfilm is een Russische animatiestudio met een geschiedenis die meer dan 80 jaar teruggaat. In die tijd heeft de studio meer dan 1500 cartoons geproduceerd. De cartoons besloegen verschillende genres en hiervoor werd gebruikgemaakt van artistieke technieken zoals stop-motionpoppen, klei en traditionele handgetekende animaties. Veel van de films van de studio zijn erkend met prestigieuze Russische en internationale prijzen en maken inmiddels deel uit van de Russische cultuur. Ze zijn daarom opgenomen in het 'Golden Fund' van internationale animatieklassiekers.
 
In navolging van de kernfilosofie van Soyuzmultfilm blijven ze de nieuwste en modernste technologieën ontwikkelen, verkennen en gebruiken. Dit is mede mogelijk dankzij de samenwerking met Acer en het gebruik van ConceptD apparaten die speciaal zijn ontwikkeld voor kunstenaars, illustratoren, animators en andere creatieve professionals. Geavanceerde computerhardware en -technologie zijn van groot belang voor moderne filmmakers. Hiermee kunnen artiesten en designers prachtige beelden maken en kunnen projecten die voorheen jaren in beslag namen in aanzienlijk kortere tijd worden gerealiseerd.
 
De hoogwaardige apparaten van ConceptD voldoen aan de hoge eisen van Soyuzmultfilm en beschikken over krachtige Intel® processoren en NVIDIA® grafische kaarten, 4K UHD-touchscreens met PANTONE® Validated certificering, 100% Adobe® RGB-kleurengamma en een kleurnauwkeurigheid van Delta E <2 voor een consistente kleurreproductie. De studio heeft hoogwaardige ConceptD 9 laptops gebruikt voor de productie van de animatiefilms 'Mr. Theo, Cat & Dog' (Prostokvashino) en 'Orange Moo-Cow', die beide als twee van de beste animatieseries van de Soyuzmultfilm studio worden beschouwd.

Gebruikte producten

ConceptD 9

De ConceptD 9 levert ultieme creatieve kracht en is daarmee de ideale laptop voor veeleisende 3D-taken. De krachtige processoren zijn tegen elke taak opgewassen en het 4K UHD-scherm biedt professionele precisie dankzij het 100% Adobe® RGB-kleurengamma en de PANTONE® Validated kleurgetrouwheid en Delta E <1 kleurnauwkeurigheid. De baanbrekende Ezel™ Aero Hinge geeft dit apparaat unieke flexibiliteit voor samenwerking en al je creaties.

ConceptD 500

De aantrekkelijke en stijlvolle ConceptD 500 is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ i9 CPU en een NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 voor maximale betrouwbaarheid bij complexe creatieve projecten.

Meer informatie

ConceptD CP7

Het PANTONE® Validated scherm biedt een professionele kleurnauwkeurigheid met een 99% Adobe® RGB-kleurengamma, Delta E <1 en 93% DCI-P3. Geniet van kristalheldere HDR-kwaliteit gegarandeerd door VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 1000 en ruisvrije beelden met een hoge vernieuwingsfrequentie die je kunt overklokken tot 144 Hz.

Gebruikte software