Ontworpen voor uitzonderlijke creators

met SAE Institute, Duitsland

Animatie, Kunst, grafische kaart

Het SAE Institute is de grootste particuliere universitaire groep in Duitsland, die jonge creators in het hele land opleidt. Hun campussen bieden studieprogramma's van wereldklasse op gebieden als digitale films, programmering, 3D-animatie, gamedesign, grafisch design en visuele effecten – precies de gebieden waarin ConceptD apparaten uitblinken. 
 
Het SAE Institute besloot een interne competitie te organiseren om vriendschappelijke concurrentie te stimuleren. Onder het motto ‘Creating the Impossible’ kregen groepen studenten op verschillende SAE-locaties (Hamburg, München, Leipzig en Frankfurt) de opdracht om een korte animatiefilm van 25 seconden te maken. Zo werden ze gestimuleerd om hun creatieve grenzen te verkennen en te verleggen.
 
Het SAE Institute wil studenten de mogelijkheid bieden om met de best mogelijke hardware te werken en heeft daarom de handen ineengeslagen met ConceptD. Hierdoor beschikken de studenten over eersteklas ConceptD apparaten waarmee ze hun creativiteit optimaal de vrije loop kunnen laten. Met de uiterst draagbare, convertible werkstations konden studenten de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van hardware en software benutten om in realtime complexe creaties te maken, bewerken en renderen. Hieruit blijkt wel dat ConceptD zelfs het onmogelijke mogelijk maakt.

Gebruikte producten

ConceptD 7

Creëer sneller en slimmer met de slanke, ultramoderne ConceptD 7 laptop. Ontwerpen en bewerken in 2D of 3D gaat vloeiender en het 4K UHD-scherm biedt professionele nauwkeurigheid dankzij het 100% Adobe® RGB-kleurengamma.

Meer informatie

ConceptD 3 Ezel

De ConceptD 3 Ezel is een creatieve toolbox voor creators die veel onderweg zijn en heeft een slank en licht design en een 15,6-inch FHD-touchscreen.

Meer informatie

ConceptD 100

Deze compacte desktop is ontworpen voor professionele creators en leslokalen waarin multimedia wordt gebruikt. Hij is ideaal voor grafisch veeleisende 2D-ontwerpen en eenvoudige 3D CAD-modellen.

Meer informatie

Gebruikte software