Grenzeloze creativiteit

op de Nationale Universiteit van Taiwan voor Wetenschap en Technologie

Animatie, Kunst, grafische kaart

Het College of Design aan de Nationale Universiteit van Taiwan voor Wetenschap en Technologie richt zich al vele jaren op de integratie van theorie en praktijk in industrieel, commercieel en architecturaal ontwerp. De opleiding heeft veel uitstekende studenten die zich voornamelijk bezighouden met de toepassing van computertechnologie in ontwerp.
 
Dit jaar besloot de universiteit actief te investeren in de ontwikkeling van animatietalent door samen te werken met Acer en ConceptD desktops en monitoren in gebruik te nemen. Ook heeft de universiteit het ‘ConceptD Animation Center’ opgezet en de ‘ConceptD Creativity Unlimited Award’ ingesteld. Deze prijs wordt toegekend aan het team dat gedurende de hele academische periode het beste presteert.
 
Tijdens dit nieuwe college leren studenten hoe ze met de nieuwste technologie en hardware hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun creativiteit kunnen bevorderen. Daarnaast leren ze om de kwaliteit van hun ontwerpen, managementvaardigheden en marketingtechnieken verder te verbeteren door praktische ervaring.

Gebruikte producten

ConceptD 500

De aantrekkelijke en stijlvolle ConceptD 500 is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ i9 CPU en een NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 voor maximale betrouwbaarheid bij complexe creatieve projecten.

Meer informatie

ConceptD CP3

Geef uiterst gedetailleerde ontwerpconcepten en complexe 3D-content weer met het Pantone® Validated 4K UHD IPS-scherm uit de ConceptD CP3 serie.

Meer informatie

ConceptD 7

Creëer sneller en slimmer met de slanke, ultramoderne ConceptD 7 laptop. Ontwerpen en bewerken in 2D of 3D gaat vloeiender en het 4K UHD-scherm biedt professionele nauwkeurigheid dankzij het 100% Adobe® RGB-kleurengamma.

Meer informatie

Gebruikte software