Nieuwe innovaties in de maak

met Imagimax, Thailand

Animatie, Kunst, grafische kaart

Imagimax is een toonaangevende animatie- en ontwerpstudio in Thailand. In de snel veranderende computer-generated Imagery-industrie (CGI) staan ze te boek als baanbrekend en innovatief. De studio heeft een internationaal portfolio opgebouwd dankzij samenwerkingen met internationale studio's uit Europa, de VS en Japan voor 3D-animaties voor tv-series, films en games. Producties in eigen land bestaan onder andere uit visuele effecten voor films (VFX) en computergraphics voor tv-commercials (TVC).
 
Tijdens een eerdere samenwerking met Acer voor de openingsanimatie voor ‘Asia Pacific League 2019’ heeft Imagimax uiterst fantasierijke en unieke animaties geproduceerd. De studio weet dus goed dat grafische prestaties net zo belangrijk zijn als een krachtige processor.
 
Imagimax was onder de indruk van de nauwkeurigheid, snelheid en stabiliteit van de ConceptD 500 met zijn 9e generatie Intel® Core™ i9 processor en Nvidia® Quadro RTX™ 4000 grafische kaart. De hoge prestaties stimuleerden niet alleen de creativiteit, maar ook het gebruik van geavanceerde functies zoals GPU-versnelde ray tracing, waarmee elk frame van hun 3D-creaties snel en soepel werd weergegeven.

Gebruikte producten

ConceptD 500

De aantrekkelijke en stijlvolle ConceptD 500 is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ i9 CPU en een NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 voor maximale betrouwbaarheid bij complexe creatieve projecten.

Meer informatie

Gebruikte software