Innovation Design Lab

met Istituto Europeo di Design (IED), Italië

Animatie, Kunst, grafische kaart

Het INNOVATION DESIGN LAB-project, een samenwerkingsverband tussen IED en Acer for Education in Europa, is opgezet om binnen de ConceptD portfolio nieuwe, innovatieve ontwerpen en scenario's te ontwikkelen, te ontdekken en te definiëren. Hiermee wordt ingespeeld op de behoeften van huidige en toekomstige multimediaontwerpers.
 
Huidige en vroegere IED-studenten namen deel aan het project, waaronder studenten van het Visual Arts and Design-programma en het masterprogramma Design - Innovation, Strategy and Product van de onderwijsinstelling.
 
Acer bood de onderwijsinstelling en studenten toegang tot verschillende ConceptD apparaten, waardoor ze hun ideeën beter konden visualiseren in een omgeving voor 3D-modellen. Dankzij de hoogwaardige ConceptD apparatuur hoefden studenten niet per se op de campus te werken, want met de ConceptD laptops konden ze hun modellen ook thuis renderen.

Gebruikte producten

ConceptD 7

Creëer sneller en slimmer met de slanke, ultramoderne ConceptD 7 laptop. Ontwerpen en bewerken in 2D of 3D gaat vloeiender en het 4K UHD-scherm biedt professionele nauwkeurigheid dankzij het 100% Adobe® RGB-kleurengamma.

Meer informatie

ConceptD 9

De ConceptD 9 levert ultieme creatieve kracht en is daarmee de ideale laptop voor veeleisende 3D-taken. De krachtige processoren zijn tegen elke taak opgewassen en het 4K UHD-scherm biedt professionele precisie dankzij het 100% Adobe® RGB-kleurengamma en de PANTONE® Validated kleurgetrouwheid en Delta E <1 kleurnauwkeurigheid. De baanbrekende Ezel™ Aero Hinge geeft dit apparaat unieke flexibiliteit voor samenwerking en al je creaties.

Gebruikte software