Vooruitstrevende ontwerpen

met International Design School, Rusland

Animatie, Kunst, grafische kaart

International Design School is een toonaangevende onderwijsinstelling in Rusland waar studenten een internationaal erkende designopleiding kunnen volgen. De onderwijsinstelling is aangesloten bij de internationale IIDA (International Interior Design Association), heeft vestigingen in Moskou en Sint-Petersburg en werkt samen met onderwijsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk. De belangrijkste studierichtingen zijn interieurdesign, binnenhuisarchitectuur, landschapsarchitectuur, grafisch design en reclame. Daarnaast verzorgt de onderwijsinstelling speciale cursussen, masterclasses en bedrijfstrainingen.
 
In samenwerking met ConceptD integreerde de International Design School ConceptD apparatuur in verschillende fasen van het onderwijsproces. Eerstejaarsstudenten krijgen bijvoorbeeld toegang tot ConceptD laptops en docenten kunnen onderwijs geven in computertechnologie en -technieken, zodat studenten kunnen leren welke computerparameters het belangrijkst zijn voor grafische en designprojecten.
 
Bij het testen en gebruiken van ConceptD laptops ontdekken studenten hoe hoogwaardige beeldschermen en krachtige laptops het creatieve proces ondersteunen. Daarnaast ondersteunen ConceptID en IDS 'Design Debut', een internationale wedstrijd voor jonge ontwerpers. Via dit platform kunnen professionals en jonge ontwerpers elkaar ontmoeten en krijgt jong talent de kans om indruk te maken en zich te presenteren aan de professionele gemeenschap.

Gebruikte producten

ConceptD 7 Ezel

Het PANTONE® Validated 4K UHD-scherm en de meerdere weergavemodi van de ConceptD 7 Ezel zijn ideaal voor grafische professionals die op één apparaat willen ontwerpen, uitwerken en presenteren. Waar je ook bent, je ervaart de vrijheid om altijd en overal nieuwe ideeën om te zetten in creaties dankzij de 11e generatie Intel® Core™ i7 processor en een tot NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 laptop-GPU.

Meer informatie

ConceptD 500

De aantrekkelijke en stijlvolle ConceptD 500 is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ i9 CPU en een NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 voor maximale betrouwbaarheid bij complexe creatieve projecten.

Meer informatie

CP7 monitor

Het PANTONE® Validated scherm biedt een professionele kleurnauwkeurigheid met een 99% Adobe® RGB-kleurengamma, Delta E <1 en 93% DCI-P3. Geniet van kristalheldere HDR-kwaliteit gegarandeerd door VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 1000 en ruisvrije beelden met een hoge vernieuwingsfrequentie die je kunt overklokken tot 144 Hz.

Gebruikte software