Ontwerpen voor meeslepende animaties

met Gobelins L’École de L’Image, Frankrijk

Animatie, Kunst, grafische kaart

De Gobelins L’École de L’Image is een wereldberoemde academie voor de ontwikkeling van creatieve beeldende vaardigheden. Gobelins heeft de internationale bekendheid te danken aan alle prijzen en onderscheidingen die studenten verdienen met het produceren van geanimeerde films. Voor deze films hebben ze computers nodig die krachtig genoeg zijn om veeleisende taken uit te voeren en met uitzonderlijk grote bestanden te werken. ​
 
In het kader van het samenwerkingsverband met ConceptD kregen studenten en docenten aan Gobelin de beschikking over ConceptD apparaten. Ze zullen deze apparaten drie jaar van hun bachelorprogramma blijven gebruiken, met name de studenten die zich specialiseren in grafisch design voor videogames. Dankzij de uiterst krachtige hardware, zoals de nieuwste Intel® Core™ processoren en GPU’s, profiteren studenten van vloeiende prestaties – zelfs bij gebruik van de meest intensieve 3D-modellingapplicaties.
 
Ook als ze met afbeeldingen werken, kunnen studenten de Pantone® Validated schermen en andere kleurkalibratieopties gebruiken voor de meest waarheidsgetrouwe kleurenreproductie mogelijk.
 
Bovendien hebben studenten baat bij de uitzonderlijke mobiliteit van deze ConceptD werkstations, waardoor ze thuis over dezelfde krachtige prestaties beschikken als in de klas en elk bestand altijd en overal beschikbaar is.
 
Gobelins is er trots op om via dit samenwerkingsverband met ConceptD studenten en docenten de krachtigste en meest betrouwbare werkstations te kunnen bieden.

Gebruikte producten

ConceptD 7

Creëer sneller en slimmer met de slanke, ultramoderne ConceptD 7 laptop. Ontwerpen en bewerken in 2D of 3D gaat vloeiender en het 4K UHD-scherm biedt professionele nauwkeurigheid dankzij het 100% Adobe® RGB-kleurengamma.

Meer informatie

ConceptD 500

De aantrekkelijke en stijlvolle ConceptD 500 is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ i9 CPU en een NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 voor maximale betrouwbaarheid bij complexe creatieve projecten.

Meer informatie

ConceptD CP7

Het PANTONE® Validated scherm biedt een professionele kleurnauwkeurigheid met een 99% Adobe® RGB-kleurengamma, Delta E <1 en 93% DCI-P3. Geniet van kristalheldere HDR-kwaliteit gegarandeerd door VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 1000 en ruisvrije beelden met een hoge vernieuwingsfrequentie die je kunt overklokken tot 144 Hz.

Gebruikte software