eSports-video's

met GINGER & SMART, Australia

Animatie, Kunst, grafische kaart

ConceptD en GINGER & SMART komen samen om je te laten zien hoe een combinatie van technologie, design en duurzaamheid creators op een authentieke manier de volledige creatieve vrijheid geven.
 
GINGER & SMART, een premium baanbreker in de Australische modewereld, is dankzij deze samenwerking begonnen met het implementeren en gebruiken van een reeks innovatieve technologieën van ConceptD in hun studio in Sydney.
 
Dankzij de integratie van de reeks apparaten van ConceptD in de studio kan GINGER & SMART hun team nu verrassen met technologie die speciaal is ontwikkeld voor hun werkgebied. Dankzij de veelzijdigheid van ConceptD 3 Ezel en de stylus is schetsen op het scherm net zo natuurlijk als met pen en papier. En het designproces wordt ook verbeterd dankzij de technologie die de workflow in dit drukke bedrijf op intuïtieve wijze ondersteunt.
 
De samenwerking van ConceptD en GINGER & SMART gaat verder in 2022 met plannen voor een special ontworpen laptophoes voor de producten van ConceptD.

Gebruikte producten

ConceptD 3

Alle kracht die je nodig hebt en een prachtig PANTONE® Validated scherm. Met ConceptD 3 krijg je de vrijheid om buiten kantoor te werken dankzij het lichte, extreem draagbare design.

Meer informatie

ConceptD 3 Ezel

De ConceptD 3 Ezel is een creatieve toolbox voor creators die veel onderweg zijn en heeft een slank en licht design en een 15,6-inch FHD-touchscreen.

Meer informatie

ConceptD CP3

Geef uiterst gedetailleerde ontwerpconcepten en complexe 3D-content weer met het Pantone® Validated 4K UHD IPS-scherm uit de ConceptD CP3 serie.

Meer informatie

Gebruikte software