eSports-video's

met Beyond the Summit (BTS), VS

Animatie, Kunst, grafische kaart

Beyond the Summit werd opgericht in 2013 en neemt dankzij de opvallende videoproducties en trouwe steun van gamecommunity's over de hele wereld inmiddels een prominente plaats in. Beyond the Summit is nu een internationale studio voor evenementen, televisieproducties en contentcreatie en maakt unieke en boeiende kijkerservaringen voor een divers publiek in meer dan 110 landen op zowel traditionele tv als digitale kanalen.
 
Beyond the Summit gebruikt ConceptD producten zoals de ConceptD CM3 monitor, ConceptD 7 Ezel en nog veel meer voor hun toonaangevende videoproducties. Ook promoot de studio namens Acer de inherente voordelen van het gebruik van de nieuwste ConceptD apparaten in een videoproductieomgeving.

Gebruikte producten

ConceptD 7 Ezel

Het PANTONE® Validated 4K UHD-scherm en de meerdere weergavemodi van de ConceptD 7 Ezel zijn ideaal voor grafische professionals die op één apparaat willen ontwerpen, uitwerken en presenteren. Waar je ook bent, je ervaart de vrijheid om altijd en overal nieuwe ideeën om te zetten in creaties dankzij de 10e generatie Intel® Core™ i7 processor en een tot NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™ laptop-GPU.

ConceptD 5 Pro

Met de ConceptD 5 Pro kun je al je creaties met professionele precisie in realtime bewerken dankzij het PANTONE® Validated 4K-scherm, een kleurnauwkeurigheid van Delta E <2, 100% Adobe® RGB-kleurengamma, tot de krachtige 9e generatie Intel® Core™ i7 processor en tot de NVIDIA® Quadro RTX™ 3000 grafische kaart.

ConceptD CM3

Voor professioneel nauwkeurige kleuren en een superieure HDR-kijkervaring hoef je niet verder te zoeken. De PANTONE® Validated ConceptD CM3 is speciaal ontworpen voor grafisch design en fotobewerking met een 4K UHD IPS-scherm, van tot wel 27 inch, AdobeRGB 99% kleurengamma en Delta E <2 kleurnauwkeurigheid.

Meer informatie

Gebruikte software