Superieure creaties

met Autodesk, Verenigde Staten

Animatie, Kunst, grafische kaart

Het technische Shotgun-team van Autodesk werkt samen met de grootste mediabedrijven ter wereld. Dit team is als geen ander in staat om de beste workflows voor productietracking en -controle te demonstreren en aan te geven welke samenwerkingsoplossingen geschikt zijn voor studio's die zich richten op graphics, animatie en games. 
 
Dankzij de ConceptD 7 Ezel Pro laptops van Acer kunnen alle teamleden dezelfde hardware gebruiken en beter nieuwe Proof of Concepts demonstreren. Het Shotgun-team kan niet alleen gemakkelijker grote hoeveelheden bestanden delen, maar ook ecosystemen emuleren en presenteren die de Autodesk-portfolio het best ondersteunen. Ook kunnen specifieke situaties van klanten beter worden nagebootst.
 
Dankzij deze geavanceerde technologie kan het Shotgun-team demonstraties geven, concepten presenteren en klanten de mogelijkheid bieden om een stap verder te gaan en zich te richten op de manier waarop ze in de toekomst willen werken.

Gebruikte producten

Autodesk Partnerships AGW

ConceptD 7 Ezel Pro

Een krachtige convertible notebook voor al je creatieve behoeften met een Intel® Xeon® W processor, een NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 grafische kaart voor laptops en een verbluffend PANTONE® gevalideerd 4K UHD-scherm.

Gebruikte software

  • Autodesk Partnerships AGW
  • Autodesk Partnerships AGW
  • Autodesk Partnerships AGW