Driving innovators in STEM

met Alfa Romeo Racing ORLEN, Zwitserland

Artikel

Driving Innovators in STEM is een Acer for Education project uit 2022 waarbij in samenwerking met Sauber wordt geprobeerd om onderwijs en bedrijfswereld dichter bij elkaar te brengen.

Het project bestaat uit een serie videolabsessies die studenten inspireren en aanmoedigen om zich te verdiepen in bètawetenschappen. Bij de interviews in STEM Lab_<Revealed> en STEM Lab_<Decoded> komen technici en teammanagers van Sauber Group aan het woord die vertellen over hun carrière en de impact van een wetenschappelijke opleiding op hun werk. Ze vertellen hoe producten van ConceptD zoals de ConceptD 5, ConceptD 7 Ezel en ConceptD 300 desktop de zwaarste taken aankunnen op de hoogste prestatie-, nauwkeurigheids- en snelheidsniveaus, zodat de coureurs optimaal kunnen presteren. Tot slot behandelt Women_In <tech> de meest recente thema's inzake genderinclusiviteit in de technologiebranche.

Het laatste deel van het project geeft een beeld van een stage van zes maanden in de hoofdvestiging van Sauber Motorsport in het Zwitserse Hinwil. Deze stage biedt de ideale gelegenheid om praktische kennis en ervaring op te doen op diverse technische gebieden.

Gebruikte producten

ConceptD 5

Met de ConceptD 5 geef je al je creaties professionele precisie dankzij het PANTONE® Validated 4K-scherm, een kleurnauwkeurigheid van Delta E <2, 100% Adobe® RGB-kleurengamma, de krachtige 12e generatie Intel® Core™ i7 processor en tot de NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti grafische kaart.

Meer informatie

ConceptD 7 Ezel

Het PANTONE® Validated 4K UHD-scherm en de meerdere weergavemodi van de ConceptD 7 Ezel zijn ideaal voor grafische professionals die op één apparaat willen ontwerpen, uitwerken en presenteren. Waar je ook bent, je ervaart de vrijheid om altijd en overal nieuwe ideeën om te zetten in creaties dankzij de 11e generatie Intel® Core™ i7 processor en een tot NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 laptop-GPU.

Meer informatie

ConceptD 300

Met een 11e generatie Intel® Core™ i9 processor en tot NVIDIA RTX™ A4000 GPU is deze elegante en krachtige middelgrote toren ontworpen om aan de vereisten van elke moderne privé- of werkomgeving te voldoen op het gebied van verwerkingskracht, graphics en connectiviteit.

Meer informatie

Gebruikte software