Racen met een nieuwe dimensie

met Alfa Romeo F1 Team ORLEN, Zwitserland

Animatie, Kunst, grafische kaart

Bij het team van Alfa Romeo F1 Team ORLEN werken meer dan honderd mensen samen het klokje rond om de prestaties van hun formule 1-auto te optimaliseren. De geavanceerde technologie van Acer ondersteunt dit proces.
 
Nieuwe ConceptD werkstations worden uitgerust met spatial computing-oplossingen die de aerodynamica van de auto simuleren en optimaliseren, een essentiële factor bij het verbeteren van de algehele autoprestaties. Met de SpatialLabs™ technologie kunnen technici innovatieve geometrieën voor de auto in 3D ontwikkelen op manieren die voorheen niet mogelijk waren. De automatische oogtracking zorgt voor een hoge mate van 3D-nauwkeurigheid en -interactie. Hierdoor is het mogelijk om technische oplossingen te visualiseren nog voordat ze in de windtunnel worden getest, de algehele ontwikkelingscyclus te stroomlijnen en de kosten aanzienlijk te verlagen.
 
Met de ConceptD 7 SpatialLabs Edition laptop kan het Alfa Romeo F1 Team ORLEN een nieuw ontwerp voor de voorvleugel maken en zo nog meer kansen creëren in de toekomst.

Gebruikte producten

ConceptD 7 SpatialLabs Edition

Geef je creaties een nieuwe dimensie met de ConceptD 7 SpatialLabs Edition 3D-laptop. De laptop is voorzien van de nieuwste 11e generatie Intel® Core™ i7 processor en NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 laptop-GPU. Dankzij de unieke scherm- en oogtrackingtechnologie kunnen 3D-animators en ontwikkelaars hun creaties in volledig stereoscopisch 3D bekijken.

Meer informatie

Gebruikte software