Ontworpen om te racen

met Alfa Romeo F1 Team ORLEN, Zwitserland

Animatie, Kunst, grafische kaart

Frédéric Vausseur, teamleider van Alfa Romeo F1 Team ORLEN en CEO van Sauber Motorsport AG, zegt het precies zoals het is: 'Niets is bij formule 1 belangrijker dan snelheid en prestaties.'
 
De 250 technici van Sauber die helpen bij het ontwerp- en ontwikkelingsproces van de auto's, profiteerden dankzij de samenwerking met ConceptD en hun apparaten van maximale productiviteit en betrouwbaarheid – essentiële elementen voor elk formule 1-team.
 
Alfa Romeo F1 Team ORLEN heeft ongelooflijke kracht en nauwkeurigheid nodig om een voorsprong te krijgen in een van de technologisch meest geavanceerde en competitieve sporten. ConceptD apparaten zoals de ConceptD 700 desktop, het ConceptD 7 Ezel Pro mobiele werkstation en de uiterst nauwkeurige CP7 schermen hebben het team daarbij geholpen en de zwaarste taken uiterst nauwkeurig en snel uitgevoerd.
 
Vausseur en Alfa Romeo F1 Team ORLEN zeggen: 'Dit is onze benadering en spirit en het is belangrijk dat we samenwerken met de hoofdrolspelers op elk gebied om dit te bereiken.'

Gebruikte producten

ConceptD 700

De elegant ontworpen ConceptD 700 combineert de nieuwste Intel® Xeon® CPU en NVIDIA® Quadro RTX™ grafische kaart voor krachtige, betrouwbare prestaties bij 3D-modellen, fotorealistische visualisatie en productie van lange video's.

Meer informatie

ConceptD 7 Ezel Pro

Een krachtige convertible notebook voor al je creatieve behoeften met een Intel® Xeon® W processor, een NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 Max-Q grafische kaart en een verbluffend PANTONE® Validated 4K UHD-scherm.

ConceptD CP7

Het PANTONE® Validated scherm biedt een professionele kleurnauwkeurigheid met een 99% Adobe® RGB-kleurengamma, Delta E <1 en 93% DCI-P3. Geniet van kristalheldere HDR-kwaliteit gegarandeerd door VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 1000 en ruisvrije beelden met een hoge vernieuwingsfrequentie die je kunt overklokken tot 144 Hz.

Gebruikte software