ConceptD 100

Unlock Creativity

Dit compacte en elegante werkstation past perfect in elk huis of kantoor. Met de kracht van de 12e generatie Intel® Core™ processor en NVIDIA® grafische kaart kan de ConceptD 100 creator desktop al je projecten op het gebied van videobewerking en grafisch design met gemak aan.
  • Contentmakers

     

  • Fotografen

     

  • Video-editors

     

Compact ontwerp, grootste functies

De ConceptD 100 is een bescheiden, ruimtebesparende desktop voor creators. Hij heeft een kleine behuizing en een wit, minimalistisch design met ronde hoeken en een bovenpaneel in houtlook dat gegarandeerd in ieder modern kantoor en iedere moderne studio past.

Creëren kent geen grenzen meer

Naarmate ontwerpen ingewikkelder worden, nemen het formaat, de complexiteit en de toepassing van visuele effecten toe. De NVIDIA® T1000 grafische kaart biedt optimale stabiliteit en prestaties voor 2D- en 3D-toepassingen om de dagelijkse creatieve workflow te versnellen.

Je tempo schiet omhoog

Dit kleine werkstation met krachtige 12e generatie Intel® Core™ i7 processor1 en tot 128 GB DDR4 3200 Mhz geheugen is perfect voor al je projecten op het gebied van grafisch design, eenvoudige 3D-modellen, CAD en BIM.

Stille focus

Een stille omgeving is essentieel als je je wilt concentreren op een essentieel ontwerp. Dit kleine werkstation heeft een geluidsniveau van minder dan 40 dbA – gelijk aan dat van een bibliotheek.

Delen is eenvoudig

Dankzij het grote aantal poorten kun je al je apparaten aansluiten en je mogelijkheden verder uitbreiden. Breng snel gegevens over met een USB Type-C-poort (10 Gbps), een geïntegreerde SD-kaartlezer en een razendsnelle LAN-verbinding met snelheden tot 2,5 Gbps

Meer ruimte, meer ideeën

Ondanks zijn kleine formaat heeft dit werkstation tot 2 TB aan HDD-opslag en 2 TB extra Gen 4 M.2 SSD-opslag. Zo heb je genoeg ruimte om al je ideeën op te slaan.

Kies de perfecte ConceptD 100

Zoek een ConceptD 100 op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.