CREATIVITY DECODED

Over samenwerkingen tussen creators

ConceptD geeft je de kracht om het beste creatieve werk te produceren, van grafische rendering tot webdesign en van videobewerking tot productrendering. Het biedt creatievelingen de benodigde hardware om hun wildste dromen waar te maken en hun innovatiefste ideeën te verwezenlijken. Via samenwerkingen tussen creators streven we ernaar om creativiteit in alle vormen te stimuleren, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden creators de benodigde middelen om hun droomprojecten uit te voeren.

 • Filmproductie, Videobewerking

  Durable Nature

  van Ars Thanea

  Voel de koude rillingen over je lijf lopen in deze perfect gerenderde bevroren woestenij en zie hoop opbloeien in de vorm van groene scheuten als een naturalistische allegorie van deze tijd.

 • Filmproductie, Videobewerking

  Dancing Blocks

  van Gerald Russelman

  Dompel je onder in het ontwikkelingsproces en volg de evolutie van 2D-vloerplan naar 3D VR-ervaring terwijl je laag voor laag een nieuwe, herbruikbare structuur ziet verschijnen.

 • Filmproductie, Videobewerking

  Drift

  van Zach Lieberman

  Zie hoe codering en kleur een danser op een vloeiende manier laten versmelten met de omgeving in een perfect uitgevoerde smeltkroes van ideeën, stijlen en structuren.

 • Filmproductie, Videobewerking

  Deviant

  van LAIR

  Bewonder een scherpe en indringende performance over de schoonheid, strijd en voldoening die artiesten ervaren tijdens het creatieve proces.

 • Animatie, Filmproductie

  Deadly Beauty

  van Digital Domain

  Dompel je onder in een diepzeeversie van de klassieker 'Cosmos' van Carl Sagan en Edwin Salpeter. Via animatie en cinematografie wordt het verhaal verteld van donkere diepten vol roofdieren en prooidieren.

 • Productontwerp

  Davit

  van Joeri Reynaert

  Laat je fantasie de vrije loop met een ultracompacte laptopstandaard, speciaal voor creatievelingen die veel onderweg zijn. De standaard is ergonomisch en biedt ontwerptools voor 2D, 3D en 4D.

 • Animatie, Kunst, grafische kaart

  Day Off

  van Yomagick

  Stap in een surrealistische, kleurrijke en gedetailleerde droomwereld en kom helemaal tot rust met een reeks treffende en meeslepende 3D-beelden.