Durable Nature

van Ars Thanea

Filmproductie, Videobewerking

Ars Thanea is een bekroonde studio voor digitale ontwerpen in Warschau, Polen, die is gespecialiseerd in 3D-animaties, liveactionvideo's, visuele effecten en effecten voor augmented/virtual reality. Ze hebben niet alleen een indrukwekkende artistieke portfolio opgebouwd met namen als Paramount Pictures, maar hebben ook samengewerkt met wereldmerken zoals Nike, Disney en Ford.

Hun project is een 3D-animatie waarin de verhaallijn wordt bepaald door de omgeving: een gevecht tussen water en ijs blaast een dode woestenij nieuw leven in. Artistic director Adam Torczyński zorgde dat elke druppel in het project perfect werd gerenderd, waardoor zijn geanimeerde wereld zelf de hoofdrolspeler wordt.

Hoe het is gemaakt

Zie hoe een hyperrealistische omgeving in CG wordt gerenderd met 3D-modellen van de objecten op basis van draadframes om Ars Thanea volledige creatieve controle te geven. Door de soepele rotatie en beweging kan elk element van het project tot in minutieuze details worden geschaald, met als resultaat een perfect gerenderd visueel verhaal met een fijne textuur.

Gemaakt op

ConceptD 700

De ConceptD 700 is voorzien van een Intel® Xeon® CPU en een NVIDIA® Quadro RTX™ grafische kaart voor krachtige, betrouwbare prestaties bij 3D-modellen, fotorealistische visualisatie en productie van lange video's.

ConceptD CP7

Het PANTONE® Validated scherm biedt een professionele kleurnauwkeurigheid met een 99% Adobe® RGB-kleurengamma, Delta E <1 en 93% DCI-P3. Geniet van kristalheldere HDR-kwaliteit gegarandeerd door VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 1000 en ruisvrije beelden met een hoge vernieuwingsfrequentie die je kunt overklokken tot 144 Hz.

ConceptD 3

Met de nieuwe ConceptD 3 laptop voor creators maak je snel en gemakkelijk grafische ontwerpen. Een krachtige, nauwkeurige ontwerptool met een 9e generatie Intel® Core™ i7 processor en een NVIDIA® GeForce® GTX 1650 grafische kaart.

Meer informatie

Neem een kijkje onder het ijs om een eersteklas ontwerpstudio in actie te zien terwijl ze een realistische visie van hoop produceren die door de barre wildernis heen stroomt – een combinatie van natuur en technologie. Na het maken van een stillomatic en het opzetten van de ideale simulatieomgeving worden de concepten van 'Durable Nature' naadloos samengevoegd tot een uiteindelijke rendering.

Gebruikte software