Davit

van Joeri Reynaert

Productontwerp

Joeri Reynaert is industrieel ontwerper en creatief directeur in de Chinese stad Shanghai. Hij heeft samengewerkt met merken als Foscarini, Matsu, Ray en LETRIGHT. Zijn werk is constant in ontwikkeling, maar heeft als rode draad een combinatie van het praktische en het traditionele. Joeri laat zich hierbij inspireren door scenario's uit het dagelijks leven.

Het idee voor laptoptas/werkstation 'Davit' kwam voort uit de werk- en levensstijl van Joeri: hij werkt veel op afstand en in cafés. Het is behoorlijk onhandig om zowel een laptoptas als een ergonomische laptopstandaard met je mee te dragen. De 'Davit' lost dit probleem op door de praktische laptoptas en standaard in één stijlvol apparaat te combineren, met een muismat en een handig oplaadpunt voor een mobiele telefoon.

Hoe het is gemaakt

Ontdek hoe laptoptas/werkstation 'Davit' van Joeri Reynaert tegemoetkomt aan zijn professionele behoeften, van werken in studio's en deelname aan workshops tot werkzaamheden in cafés. Door deze toepassingen te combineren met de kracht en draagbaarheid van de ConceptD 7 Pro, kan hij eenvoudig ontwerpen met SOLIDWORKS en renderen met KeyShot.

Gemaakt op

ConceptD 3 Pro

Met de nieuwe ConceptD 3 Pro laptop voor creators maak je snel en gemakkelijk grafische ontwerpen. Profiteer van ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid, zodat je je geweldige ideeën meteen vorm kunt geven.

Meer informatie

ConceptD 7 Pro

Creëer sneller en slimmer met de slanke, ultramoderne ConceptD 7 Pro laptop.

Meer informatie

We duiken in het creatieve proces van Joeri Reynaert. Voor productontwerp werkt hij hoofdzakelijk met SOLIDWORKS en KeyShot. Hij werkt het liefst onderweg om altijd geïnspireerd te blijven. Hij heeft de perfecte tas en het perfecte werkstation ontwikkeld voor zijn nieuwe liefde: de ConceptD 7 Pro. Laptoptas/werkstation 'Davit' vereenvoudigt Joeri's dagelijkse werkzaamheden als ontwerper en creatief professional.

De creatieve partner van Joeri, Huo Sibei, gebruikte de ConceptD 3 Pro voor dit project. De benodigde renderingtaken voor 3D-visualisatie van de 'Davit' konden hiermee probleemloos worden uitgevoerd. Dankzij de PANTONE Validated schermen van zowel de ConceptD 7 Pro als de ConceptD 3 Pro konden Joeri en Huo Sibei eenvoudig het productontwerp en de kleuren coördineren en afstemmen. Ze konden elk detail op beide apparaten nauwkeurig visualiseren. Dit is essentieel wanneer je productontwerpen naar fabrieken stuurt om er een prototype van te laten maken.

Gebruikte software