Acer for Business – Portfolio

Hoe groot je bedrijf ook is, Acer is er voor je. Ontdek ons nieuwste selectie zakelijke apparaten.

Laptops

De laptops van Acer zijn ontworpen voor professionals. Ze zijn licht en duurzaam, en ideaal voor werken terwijl je onderweg bent in hybride werkomgevingen.

Desktops

De desktop-pc's van Acer bieden robuuste prestaties met de nieuwste Intel® processoren, TPM 2.0 en uitbreidbare configuraties voor al je zakelijke behoeften.

Monitoren

Onze zakelijke monitoren zijn ontworpen voor professioneel gebruik, met een ergonomisch ontwerp, milieuvriendelijke certificeringen en geavanceerde technologieën voor oogbescherming, voor een comfortabele kijkervaring.

Projectoren

Met de projectoren van Acer kun je moeiteloos heldere, zakelijke presentaties geven, doordat de projectoren eenvoudig zijn in te stellen, draadloze connectiviteit bieden en heldere projecties leveren.

Accessoires

Het scala aan accessoires van Acer verhoogt je zakelijke efficiëntie. Ontdek ergonomische muizen, docks voor verbeterde connectiviteit en meer om je werkplek af te maken.

Technologieën

Ontdek ons complete assortiment aan innovatieve technische oplossingen om je apparaten te beveiligen, je productiviteit te stimuleren, je gegevens te beveiligen tegen cyberaanvallen en meer.