Acer AMD Ryzen™ 7000 serie laptops

Premium en prestaties komen samen dankzij AMD Ryzen™ processoren

Producten bekijken
2023GPC_landing_Page_Banner

Acer AMD laptops met AMD Ryzen™ 7000 serie processoren zijn ontworpen voor hoogwaardige prestaties, slim batterijmanagement en innovatieve ervaringen. Geniet van je vrijheid. Vertrouw op betrouwbare prestaties voor je werk, in je vrije tijd, en bij creatieve taken en entertainment.

Acer AMD Ryzen™ laptops.
Klaar voor alle scenario's.

KSP-01-1
Gaming

Snel genoeg om zo'n beetje elke game te spelen die beschikbaar is voor pc in 1080p, dankzij AMD RDNA™ graphicsarchitectuur.

KSP-01-2
Streamen

Acer AMD laptops met AMD Ryzen™ 7000 serie processoren zijn je beste vriend voor livestreaming.

KSP-01-3
Samenwerking

Voor school of werk kun je je interactieve ervaring verbeteren met AI-gestuurde samenwerkingstechnologie.

KSP-01-4
Content maken

Acer AMD laptops met AMD Ryzen™ processoren hebben de kracht die contentmakers nodig hebben om projecten op tijd af te krijgen zonder vastgeketend te zitten aan hun bureau.

Het laptopassortiment van Acer AMD

Efficiënte multi-core prestaties

Ervaar de ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie van ultradunne Acer laptops met AMD Ryzen™ 7040 serie processoren.1 Met tot wel 8 kernen, 16 threads en een uitstekende batterijduur.

KSP-02
KSP-02-1
Zen 4 architectuur

Kracht, prestaties en efficiëntie onder je vingers met de 4 nm 'Zen 4' based architectuur in de AMD Ryzen 7040 serie processoren.

KSP-02-2
Betere prestaties

AMD Ryzen™ 7000 serie processoren zijn aanzienlijk beter dan de vorige generatie processoren, zelfs 45% beter bij taken als het bewerken van foto's en het maken van digitale content.2

KSP-02-3
Slim energiebeheer

AMD Ryzen™ processoren optimaliseren kracht en prestaties en communiceren rechtstreeks met Windows, voor een langere batterijduur en verbeterde prestaties.

Klaar voor de toekomst met Ryzen™ AI

Acer laptops met Ryzen™ 7040 serie3 maken gebruik van Ryzen™ AI om krachtige prestaties en verbeteringen te kunnen bieden, voor een geheel nieuwe wereld aan mogelijke toepassingen om je taken te automatiseren, workflows te stroomlijnen, je productiviteit te verbeteren en nog veel meer!

KSP-03
Breng je ideeën tot leven

Maak prachtige kunstwerken van je concepten door middel van eenvoudige opdrachten en ervaar een nieuwe wereld van content maken.

Speciale AI-ondersteuning

Stel je voor: hulp bij je maandelijkse budgetplanning, het beantwoorden van e-mails, dagplanningen en nog veel meer, allemaal via natuurlijke interacties.

Levendigere gameplay

De nieuwste games maken gebruik van AI-gestuurde visuals en spontane dialogen, voor een ongekend meeslepende en verbeterde ervaring.

Windows Studio Effects

Stel je voor: hardware die krachtiger, efficiënter en intuïtiever is dan ooit tevoren. Dat kan met Acer AMD laptops met Ryzen™ AI, een revolutie voor je digitale ervaringen.4

KSP-04-1
Automatische framing

Automatische framing zorgt ervoor dat jij scherpgesteld blijft en er automatisch in- en uitgezoomd wordt zodat jij in beeld blijft.

KSP-04-2
Correctie van oogcontact

Hou je publiek geboeid met deze geweldige nieuwe functie waarmee je kunt garanderen dat je verbonden blijft met je publiek.

KSP-04-3
Geavanceerde achtergrondeffecten

Geniet van hoogwaardige achtergrondeffecten zonder in te boeten op de rest van het systeem, zoals de standaard achtergrondvervaging.

Ga voor ongekende prestaties

Spelen als nooit tevoren

AMD RDNA™ 3 architectuur met ingebouwde AMD Radeon™ 700M graphics1 beschikt over toonaangevende chiptechnologie waarmee ongekende prestaties, visuals en energie-efficiëntie kunnen worden geleverd.

KSP-05-1

Snellere videocodering

Snellere videorendering dan ooit tevoren met ingebouwde geavanceerde AV1 codering waarmee je video's razendsnel en soepel kunt maken en afspelen.

KSP-05-2

PCIe Gen 4 en LPDDR 5 ondersteuning

Acer laptops met AMD Ryzen 7000™ processoren5 draaien op PCIe Gen 4.0 bandbreedte en LPDDR5 geheugen en voeren naadloos, supersnel en efficiënt je favoriete toepassingen uit.

KSP-05-3

Werk veiliger met Microsoft Pluton

Acer AMD laptops met de beveiligingsprocessor Microsoft Pluton6 bieden chip-to-cloud-bescherming van je persoonsgegevens door ze veilig op te slaan in de Pluton processor, die is geïsoleerd van de rest van het systeem.

KSP-06
KSP-06-1
Altijd up-to-date

Met Pluton en Windows 11 werken hardware en software samen voor optimale beveiliging, systeemintegriteit en de nieuwste bescherming met updates van Microsoft.

KSP-06-2
Blokkeert fysieke aanvallen

Pluton beschermt inloggegevens, identiteiten, persoonsgegevens en encryptiesleutels, waardoor het voor een hacker aanzienlijk moeilijker wordt om aan je gegevens te komen, zelfs als die je pc fysiek in handen heeft.

KSP-06-3
Bewezen technologie

Pluton werd voor het eerst geïntegreerd in Xbox en Azure Sphere en is ontworpen door Microsoft in samenwerking met toonaangevende partners om degelijke beveiligingsopties toe te voegen aan apparaten met Windows 11.

Geavanceerde en geïntegreerde display-engine

De geavanceerde en geïntegreerde display-engine in Acer AMD laptops met AMD Ryzen™ 7040 serie processoren1 bieden de meest hoogwaardige mogelijkheden - ondersteunt DisplayPort 2.0 en HDMI 2.1 - waardoor ultrahoge resoluties en vernieuwingsfrequenties geen probleem zijn.

KSP-07
  1. Beschikbaar voor Swift Edge 16, Swift X 16, Swift Go AMD, Nitro 16 AMD en Nitro 17 AMD. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
  2. Getest door Acer met behulp van Cinebench R23 (multi-core) in vergelijking met 2022 Swift Edge 16 (Ryzen™ 7 6800U/Radeon™ Graphics/16GB RAM/2TB SSD) met een score van 7727,2 en 2023 Swift Edge 16 (Ryzen™ 7 7840U/Radeon™ Graphics/32GB RAM/2TB SSD) met een score van 11.174,91. De werkelijke prestatiescore kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot, de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie enz.
  3. Ryzen™ AI is compatibel met alle AMD Ryzen™ 7040 serie processoren, met uitzondering van de Ryzen 5 7540U en Ryzen 3 7440U.
  4. Let op: hoewel Windows Studio Effects beschikbaar is voor alle AMD Ryzen™ laptops met AI-ondersteuning (zie disclaimer 3), is de functie per augustus 2023 nog niet beschikbaar voor de Swift X 16.
  5. Met uitzondering van de Aspire 5 AMD (met LPDDR4X- en PCIe Gen4-ondersteuning) en Aspire 3 AMD (met LPDDR5- en PCIe Gen3-ondersteuning)
  6. Microsoft Pluton is momenteel alleen beschikbaar voor de Swift Edge 16.