Porsche Design Acer Travelpack RS

De Travelpack is gemaakt van hoogwaardig ECCO® PALERMO XA leer1 en is de ideale reisgenoot voor de Porsche Design Acer Mouse en Book RS dankzij de multifunctionele indeling met compartimenten.

Geraffineerd gevoel

Het ECCO® PALERMO XA leer voelt prettig aan en heeft een subtiele glans, maar is toch duurzaam voor dagelijks gebruik. We hebben de afmeting en het materiaal gekozen om het perfecte niveau van comfort te bieden voor lange reizen en eenvoudig opbergen.

Doelgericht ontwerp

De Travelpack RS wordt niet alleen gebruikt om mee te nemen, maar is ook opvallend praktisch. De muismat, het etui en de hoes sluiten op elkaar aan met magnetische haken en kunnen snel en efficiënt worden gebruikt. Het etui zelf is geschikt voor een aantal kleine voorwerpen en voor de Porsche Design Acer Mouse RS.

Verpakt voor bescherming

Om je Porsche Design Acer Book RS te beschermen, is de hoes gemaakt van 1680D polyester, dat krasbestendig en waterafstotend is. De muismat en het etui zijn gemaakt van het comfortabele ECCO® PALERMO XA leer.

  • Sterk. Licht. Stijlvol

    De linkermuisknop van koolstofvezel in een aluminium frame is geïnspireerd op de tijdloze elementen van Porsche Design en combineert verfijnde eigenschappen met extra kracht voor de knop zelf.

  • Draadloos en klaar voor gebruik

    Je blijft eenvoudig verbonden met de 2,4 G Nano dongle of de opties voor Bluetooth 5.0. Met drie niveaus DPI kun je snel schakelen tussen gevoeligheden en deze aan je behoeften aanpassen. Of je nu bezig bent met bewerken, het internet uitpluist of van je favoriete programma geniet.

  • Handige compatibiliteit

    Of je nu een Windows-, Mac- of Chrome OS-systeem hebt, je kunt de Porsche Design Acer Mouse RS gebruiken met elk systeem dat je gebruikt. Als je de batterijen moet vervangen, is het afdekplaatje van koolstofvezel aan de onderkant met één beweging eenvoudig te verwijderen en tegelijkertijd extra sterk.

Kies je perfecte Acer Travel Pack RS met Porsche Design

Zoek een Acer Travel Pack RS met Porsche Design op functionaliteit of blader door onderstaande producten.

1.Muismat en etui gemaakt van ECCO® PALERMO XA leer. Hoes gemaakt van 1680D polyester.

Ontworpen voor 14-inch laptops tot 318 x 209 x 17,76 mm
335*226*65 mm (allemaal gecombineerd)

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.