Porsche Design Acer Mouse RS

Porsche Design Acer Mouse RS AGW Source
De Porsche Design Acer Mouse RS is met vakmanschap ontworpen en ingenieus gebouwd, en combineert het gemak van draadloze1 Bluetooth met een robuuste behuizing van koolstofvezel in racestijl.

Sterk. Licht. Stijlvol

De linkermuisknop van koolstofvezel in een aluminium frame is geïnspireerd op de tijdloze elementen van Porsche Design en combineert verfijnde eigenschappen met extra kracht voor de knop zelf.

Porsche Design Acer Mouse RS AGW Source

Draadloos en klaar voor gebruik

Je blijft eenvoudig verbonden met de 2,4 G Nano dongle of de opties voor Bluetooth 5.0. Met drie niveaus DPI kun je snel schakelen tussen gevoeligheden en deze aan je behoeften aanpassen. Of je nu bezig bent met bewerken, het internet uitpluist of van je favoriete programma geniet.

Porsche Design Acer Mouse RS AGW Source

Handige compatibiliteit

Of je nu een Windows-, Mac- of Chrome OS-systeem hebt, je kunt de Porsche Design Acer Mouse RS gebruiken met elk systeem dat je gebruikt. Als je de batterijen moet vervangen, is het afdekplaatje van koolstofvezel aan de onderkant met één beweging eenvoudig te verwijderen en tegelijkertijd extra sterk.

Porsche Design Acer Mouse RS AGW Source

Kies je perfecte Porsche Design Acer muis RS

Zoek een Porsche Design Acer muis RS op functionaliteit of blader door onderstaande producten.

1.Ondersteunt 2,4 G radiofrequentie, Bluetooth 5.0 en Nano dongle met RF-functie.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.