Acer USB-C-naar-USB-C-kabel -
gecertificeerd door
Works With Chromebook


Met deze USB-C-naar-USB-C 3.1 Gen 2-kabel kun je tegelijkertijd gegevens overbrengen en apparaten opladen, en hij ondersteunt USB-C schermen. Sluit je apparaten moeiteloos aan met de omkeerbare connector en profiteer van de uitgebreide compatibiliteit van deze uiterst flexibele kabel.

•Works With Chromebook-gecertificeerd1
•Gegevensoverdracht met 10 Gbps
•Levert vermogen van maximaal 100 W (5 A)
•USB-IF-gecertificeerd

Kies je perfecte Acer USB-C-naar-USB-C-kabel

Zoek een Acer USB-C-naar-USB-C-kabel op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1.Dit product is gecertificeerd en voldoet aan de compatibiliteitsnormen van Google. Neem rechtstreeks contact op met Acer voor technische ondersteuning en klantenservice. Chromebook en het Works With Chromebook-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische of fotografische fouten of omissies. Foto's kunnen afwijken van het aanbod.
Consumenten hebben wettelijke rechten onder de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen en deze garantie laat dergelijke rechten onverlet.